رئیس كل دادگستری لرستان:

اصحاب رسانه برای انجام رسالت خود نباید احساس خطر كند

اصحاب رسانه برای انجام رسالت خود نباید احساس خطر كند به گزارش آی وكیل رئیس كل دادگستری لرستان اظهار داشت: مردم خوب استان نباید قربانی دعواهای سیاسی جریانات باشند.


به گزارش آی وكیل به نقل از ایسنا، جعفر بدری در نشست با اصحاب رسانه با تبریك آغاز هفته قوه قضائیه اظهار نمود: شهید بهشتی شخصیتی كارآمد، متفكر و دانشمند بود كه عقیده به تحول داشت.
وی افزود: انقلاب اسلامی در آن دوران هم در داخل و هم در خارج از كشور ذخایر ارزشمندی همچون شهید مفتح، شهید بهشتی، شهید مطهری و سید محمد باقر صدر را از دست داد.
بدری بیان كرد: اگر كسی در این نظام قبول مسئولیت می كند وظیفه دارد راه و اهداف این شهدا را دنبال و ارزش های شهیدان را پاس بدارند.
رئیس كل دادگستری لرستان با اشاره به اینكه جریان نفاق همیشه وجود دارد، اضافه كرد: در آن دوران به خاطر اینكه نظام تضعیف شود دست به ترور زدند الآن هم جریان نفاق در چهره و قالب دیگری خویش را نمایان كرده است جریانی كه گرفتار آن شدیم این است كه افرادی كه در بعضی مسئولیت‎های است كه شناخت آن هم سخت هستند و به ظاهر چهره انقلابی و متعهدی دارند كه فقط منافع فردی خودش خویش را در نظر می گیرد.
بدری عنوان كرد: این جریان نفاق بعد از بازرسی‎ها شناسایی می ‎شوند اما بسیاری از آنها هنوز شناسایی نشده است كسی كه از منافع نظام برای منافع خود استفاده می نماید و به نظام، اسلام و مذهب تشیع التزام ندارد و این افراد در داخل حكومت هستند و كسی‎كه برای منافع خود دست به اقداماتی برای بیرون كردن خدمتگزار اقدام نماید جز جریان نفاق است.
رئیس شورای قضایی استان با اشاره به اینكه در انتخابات این جریان نفاق را می‎بینید یكی از كارهایی كه در استان رخ داده و از رسانه ها گلایه داریم این است كه باید اطلاع رسانی كنند تا مردم قربانی دعواهای سیاسی جریانات نشوند، اظهار داشت: باید این جریانات ناسالم را شناسایی و افرادی برای گرفتن رای به انواع رذیلت‎های اخلاقی دست می زنند مشخص كرد.
بدری افزود: باید فرهنگ سازی نماییم چون كه این مردم شایسته خدمت هستند كه یكی نباید از آنها بعنوان ابزار قدرت استفاده نماید.
وی خاطرنشان كرد: رویكرد دستگاه قضایی این است كه فضا را برای رسانه ایجاد كند تا با فراغ بال به رسالت رسانه ای خود عمل كنند.
رئیس كل دادگستری لرستان بیان كرد: اصحاب رسانه برای انجام رسالت خود نباید احساس خطر كند.
وی عنوان كرد: وظیفه دستگاه قضایی هم این نیست كه افزایش طلاق و سرقت متوقف نماید و دادگستری در حد توان مجازات‎های بازدارنده را صادر می كند اما اثربخشی مجازات در كاهش آن ۱۰ تا ۲۰ درصد است.
بدری تصریح كرد: باید ریشه‎های جرم را پیدا كرد.



1398/03/31
20:58:46
5.0 / 5
4871
تگهای خبر: ابزار , اثر , دادگستری , دستگاه قضایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

محکمه

آگهی قانونی وکیل

وکالت

وکالت

دادگستری

وکیل ماهر

خانواده