معاون فرهنگی قوه قضاییه تاكید كرد

ضرورت همكاری پژوهشگاه قوه قضاییه جهت استفاده از مجازات جایگزین حبس

ضرورت همكاری پژوهشگاه قوه قضاییه جهت استفاده از مجازات جایگزین حبس به گزارش آی وكیل رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه با معاون فرهنگی قوه قضاییه دیدار و گفتگو كرد.


به گزارش آی وكیل به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین صادقی در این دیدار با اشاره به ضرورت تقویت سرمایه اجتماعی قوه قضاییه بر لزوم وجود مركز اختصاصی افكار سنجی در بدنه قوه قضاییه تصریح كرد.

معاون فرهنگی قوه قضاییه با اشاره به اینكه پیشنهاد می شود نشست ها و میزگردهای تخصصی با حضور صاحبنظران برگزار شده و از مطالب ثبت و ضبط شده برای استخراج ایده و نكته استفاده شود، اضافه كرد: در نهایت برای تكمیل، تدوین و انتشار نسخه نهایی می توان ایده های جمع آوری شده را برای حاضران در نشست ارسال كرد.

وی ضمن تاكید بر ضرورت همكاری پژوهشگاه برای جریان سازی در قوه قضاییه در مورد حبس زدایی اظهار داشت: لازم است برای گفتمان سازی پیرامون حبس زدایی و استفاده از مجازات های جایگزین حبس بین قضات، دانشگاهیان و قانونگذاران كار جدی شود.

صادقی با اشاره به همكاری با پژوهشگاه در زمینه تولید محتوا جهت راه اندازی ویكی حقوقی، اظهار نمود: برای این منظور وظیفه انتشار محتوای تولید شده توسط پژوهشگاه بر عهده معاونت فرهنگی قوه قضاییه است.

علم الهدی رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه در ادامه این دیدار ضمن اعلام آمادگی حداكثری برای تامین نیازمندی های پژوهشی معاونت فرهنگی قوه قضاییه اظهار داشت: برای این منظور می توان كارگروه مشتركی میان پژوهشگاه و معاونت فرهنگی تشكیل داد.

رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه با اشاره به ظرفیت های پژوهشگاه اظهار نمود: استفاده از نخبگان علمی و دانشگاهی بعنوان هیئت علمی برای تامین نیازهای قوه قضاییه از برنامه های پژوهشگاه است.

وی ادامه داد: با استفاده از ظرفیت سرباز نخبه های معرفی شده توسط دانشگاه عالی دفاع ملی در پژوهشگاه می توانیم گام موثری برای رفع نیازهای پژوهشی قوه قضاییه برداریم.

علم الهدی با اشاره به تشكیل گروه فقه قضا در پژوهشگاه از پیشنهاد معاون فرهنگی قوه قضاییه در خصوص گردآوری اسناد تاریخی مربوط به قوه قضاییه و راه اندازی موزه و مركز اسناد استقبال كرد و جهت راه اندازی این مركز اعلام آمادگی كرد.



1398/07/15
23:38:51
5.0 / 5
5035
تگهای خبر: تخصص , حقوق , قانون , قضات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

خانواده

وکالت قانونی

بررسی وکیلها

تنظیم وکالت

توکیل

موکل

محکمه