رئیس سازمان بازرسی كل كشور خبر داد

بازداشت مدیری كه به بهانه دور زدن تحریم ها، مرتكب فساد میلیون دلاری شد

بازداشت مدیری كه به بهانه دور زدن تحریم ها، مرتكب فساد میلیون دلاری شد به گزارش آی وكیل رئیس سازمان بازرسی كل كشور با اشاره به اینكه «راهكارهای دور زدن تحریم ها تعریف شده است و نباید این مورد یعنی دور زدن تحریم ها مجوز و بهانه ای برای فساد باشد» اظهار داشت: در همین راستا اخیراً پرونده ای داشتیم كه فردی در یك دستگاهی به بهانه دور زدن تحریم ها مرتكب فساد ده ها میلیون دلاری شد و با بخشی از این پول ها برای خود و همسرش، ویلا و خودرو خریده است.


به گزارش آی وكیل به نقل از سازمان بازرسی كل كشور، حجت الاسلام والمسلمین حسن درویشیان در دیدار با اعضای هیئت مدیره سازمان مردم نهاد دیده بان شفافیت و عدالت كه در جهت رویكردهای سازمان بازرسی كل كشور در استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد برگزار شد، با اشاره به كمبود نیرو و امكانات این سازمان اظهار داشت: در آئین نامه اجرایی قانون سازمان بازرسی پیشبینی شده است كه از همه ظرفیت های مردمی و سازمان های مردم نهاد استفاده كنیم؛ در همین راستا امیدواریم بتوانیم همكاری خوبی با سازمان دیده بان شفافیت و عدالت داشته باشیم. ارزیابی ما این است كه سازمان مردم نهاد دیده بان شفافیت و عدالت از جایگاه و اعتماد خوبی در افكار عمومی برخوردار می باشد و می تواند در شناسایی بسترها و گلوگاه های فساد به سازمان كمك نماید.
درویشیان با رد این ادعا كه سازمان بازرسی كل كشور، جرأت را از مدیران در دور زدن تحریم ها می گیرد، اظهار داشت: راهكارهای دور زدن تحریم ها تعریف شده است و نباید این مورد یعنی دور زدن تحریم ها مجوز و بهانه ای برای فساد باشد. در همین راستا اخیراً پرونده ای داشتیم كه فردی در یك دستگاهی به بهانه دور زدن تحریم ها مرتكب فساد ده ها میلیون دلاری شد و با بخشی از این پول ها برای خود و همسرش، ویلا و خودرو خریده است. این فرد بازداشت شده و پرونده آن در مراجع قضایی در حال رسیدگی است.
وی با تاكید بر اینكه همه نهادها و دستگاه ها باید مبرّا از فساد باشند، تصریح كرد: حتی دستگاه های حاكمیتی و دستگاه هایی كه ناظر و رسیدگی كننده به فساد و تخلف و جرم هستند خودشان باید از فساد مبرا باشند. رئیس قوه قضائیه هم روی این مورد تاكید دارند. در همین راستا مطمئن باشید در سازمان بازرسی با كوچك ترین تخطی حتما برخورد می نماییم.
درویشیان ضمانت اجرایی برخی قوانین را ضعیف دانست و اضافه كرد: یكی از قوانینی كه احتیاج به اصلاح دارد، رسیدگی به تخلفات اداری است كه مربوط به اوایل انقلاب می شود و برخی موارد آن هم اكنون اصلاً موضوعیت ندارد. مجلس شورای اسلامی باید به دنبال اصلاح این قانون باشد. همینطور گاهی جرم انگاری ها صحیح نیست و مجازات بازدارنده نمی باشد.
وی با اشاره به اشكالات قانون مالیات اظهار داشت: حالا 78 هزار میلیارد تومان از كل معوقات مالیاتی كشور كه در حدود 210 هزار میلیارد تومان است، متعلق به 100 شخص حقیقی و حقوقی می باشد كه از این مبلغ 9 هزار میلیارد مربوط به اشخاص حقیقی و 69 هزار میلیارد تومان آن مربوط به اشخاص حقوقی است.
در ابتدای این جلسه، احمد توكلی رئیس هیئت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت، ضمن تشكر از حجت الاسلام والمسلمین درویشیان بابت اختصاص وقت، به تشكیل بیشتر از ۱۸ گروه تخصصی در مؤسسه «دیده بان شفافیت و عدالت» اشاره نمود و منطق شكل گیری آنها را اولاً اهمیت مبحث و در ثانی تقاضای بیرونی مبحث دانست و اضافه كرد: «مطالبه و درخواست مردم برای پیگیری پرونده ها، بیشترین حجم پرونده های پیگیری دیده بان را به خود اختصاص می دهد. چونكه منبع خبر ما مردم هستند و ما منابع خبری خویش را اعلام نمی كنیم؛ چونكه آنها نیازمند حفاظت و حراست هستند. در دنیا هم برای تجلیل از افرادی كه گزارش دهی فساد می كنند، جشن عمومی نمی گیرند؛ چونكه حفظ نام و نشانی اشخاص آگاه بسیار اهمیت دارد».
توكلی با اشاره به نحوه مبارزه با فساد در كشور و مطالبه رهبر معظم انقلاب در این حوزه اظهار داشت: «ما همان گونه كه حضرت آقا فرمودند، عمل می نماییم، یعنی اول می رویم سراغ افرادی كه مقصر اصلی هستند. مثال ایشان آن بود كه در ماجرای فساد ارز و طلا، «دهنده» از «گیرنده» مقصرتر است؛ و همه تمركز ما هم این است كه سراغ «دهنده» برویم؛ و این از بحث های مهم در مبارزه با فساد است».
توكلی رئیس هیئت مدیره «دیده بان شفافیت و عدالت» در انتها با اشاره به بند الف از ماده 11 قانون تشكیل سازمان بازرسی كل كشور، آمادگی سازمان مطبوع خویش را برای همكاری همه جانبه با آن سازمان بر طبق این قانون، چه در مركزیت و چه در استان ها، اعلام نمود.
در ادامه این دیدار برخی اعضای هیأت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت دیدگاه های خویش را در مورد شیوه های مبارزه با فساد و همینطور نحوه همكاری این نهاد با سازمان بازرسی كل كشور مطرح نمودند.
احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیئت رئیسه مجلس و عضو هیأت مؤسس سازمان دیده بان شفافیت و عدالت در بخشی از این نشست با اشاره به اینكه «هدف این موسسه خشكاندن فساد در دستگاه ها و همینطور احیای فریضه امربه معروف و نهی از منكر است» تصریح كرد: یكی از اهداف این نهاد مبارزه با فساد و درعین حال كمك به سازمان های مبارزه كننده با فساد مانند سازمان بازرسی، دیوان محاسبات، وزارت اطلاعات و... است.
وی افزود: ما همیشه خودمان را همراه سازمان بازرسی می دانیم و هدف ما استقامت پایه های نظام اسلامی است.



1398/09/20
17:37:44
5.0 / 5
4533
تگهای خبر: بازداشت , پرونده , تخصص , تخلف
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

محکمه

آگهی قانونی وکیل

وکالت

وکالت

دادگستری

وکیل ماهر

خانواده