رییس پژوهشگاه قوه قضاییه خبر داد

ایجاد مركز اسناد حقوقی كشور در پژوهشگاه قوه قضاییه

ایجاد مركز اسناد حقوقی كشور در پژوهشگاه قوه قضاییه رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه از ایجاد مركز اسناد حقوقی كشور طی ۲ سال آینده در این پژوهشگاه اطلاع داد.



به گزارش آی وكیل به نقل از قوه قضاییه، سید حجت اله علم الهدی رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه در مراسم انعقاد تفاهم نامه همكاری بین پژوهشگاه و معاونت مالی، پشتیبانی و عمرانی قوه قضاییه از وجود ۴۰ هزار كتاب در كتابخانه پژوهشگاه قوه قضاییه آگاهی داد.

وی همین طور با اشاره به تاریخچه تاسیس پژوهشگاه قوه قضاییه، اظهار داشت: ۶ پژوهشكده در پژوهشگاه قوه قضاییه فعال است كه به حوزه های حقوقی محدود نیست و فراخور نیازهای قوه قضاییه در سایر رشته ها نیز ورود می كنند.

رییس پژوهشگاه قوه قضاییه در ادامه با اشاره به ایجاد مركز آموزش در پژوهشگاه قوه قضاییه، اضافه كرد: نخستین دوره این مركز آموزش تحت عنوان مدرسه زمستانه حقوق با استقبال خوبی از طرف حقوقدانان و قضات همراه شد.

علم الهدی بیان كرد: برگزاری دادگاه های مجازی از دیگر اقدامات مركز آموزش پژوهشگاه قوه قضاییه شمرده می شود.

وی با اشاره به رایزنی های پژوهشگاه با معاونت علمی ریاست جمهوری، اظهار داشت: در این رایزنی ها بنا شد یك مركز نوآوری مختص نیازهای قوه قضاییه در پژوهشگاه ایجاد نماییم.

رییس پژوهشگاه قوه قضاییه با اشاره به اینكه نظرات دستگاه قضا در مرحله تصویب و تدوین قوانین باید شنیده شود، افزود: یك اداره قوانین و مقررات به این منظور در پژوهشگاه به وجود آمده است.

علم الهدی بیان كرد: یكپارچه سازی كتابخانه های قوه قضایه یكی دیگر از برنامه های پژوهشگاه است تا استانها نیز بتوانند از همه ظرفیت های كتابخانه ای استفاده كنند.

وی با اشاره به ایجاد مركز اسناد علمی در پژوهشگاه اضافه كرد: در حال جمع آوری اسناد حقوقی و قضایی از مراكز مختلف همچون سازمان ملی اسناد و كتابخانه مجلس شورای اسلامی هستیم.

رییس پژوهشگاه قوه قضاییه بیان كرد: ظرف ۲ سال آینده مركز اسناد حقوقی كشور با رویكرد علمی در پژوهشگاه قوه قضاییه ایجاد خواهد شد.

علم الهدی اظهاركرد: در زمینه انتشار كتب و مجلات تعاملاتی با بخش های مختلف قوه قضاییه داریم.

وی با اشاره به اینكه درصدد تشكیل شورای نشریات قوه قضاییه هستیم، اضافه كرد: حدود ۳۰ نشریه در قوه قضاییه تولید می شود.

در ادامه محمدحسین فروزان مهر معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی قوه قضاییه بیان كرد: بنده معتقدم كه اگر بدنه اصلی بخواهد فعالیت خودرا به درستی انجام دهد، نیازمند كار تحقیقاتی است.

وی افزود: كاركرد پژوهشگاه قوه قضاییه فرابخشی بوده و ما امروز آمادگی داریم تا در موضوعات مختلف همچون مبحث مربوط به آمار و فناوری در امتداد رفع نیازها و وظایفمان از ظرفیت این پژوهشگاه بهره مند شویم.

معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی قوه قضاییه با اشاره به اینكه در مباحث علوم انسانی به تحولات بسیاری نیاز داریم، اظهار داشت: هر تصمیمی نیازمند یك پژوهش است و مدیران ارشد باید در تصمیمات خود این احساس نیاز را داشته باشند.

مهندس فروزان مهر با اشاره به اینكه توزیع منابع اعتباری بودجه باید به صورت عادلانه صورت گیرد، اضافه كرد: برای این منظور باید استانها دسته بندی شوند اما این دسته بندی به شاخص هایی نیاز دارد كه پژوهشگاه قوه قضاییه دراین زمینه می تواند به ما كمك نماید پس این مسئله می تواند عدالت توزیعی و عدالت سرزمینی را در بخش قضایی تامین كند.

وی در ادامه با اشاره به اینكه در این مسیرها باید شاخص ها مشخص شوند و برای این منظور هم به پژوهش در رشته های میان رشته ای نیاز داریم، اظهار داشت: به دنبال كار كاربردی و عملیاتی هستیم و این امر تنها از عهده پژوهشگاه قوه قضاییه بر می آید.

معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی قوه قضاییه بیان كرد: آموزش های مالی به مدیرانی كه تجربه مالی ندارند باید در دستور كار قرار گرفته و همین طور شركت های دانش بنیان در رشته های علوم انسانی شكل بگیرند.

فروزان مهر با اشاره به اینكه تحول به معنای كار خارج از روال عادی است و در این مسئله پژوهشگاه قوه قضاییه باید مبنا قرار گیرد، اظهاركرد: جای پژوهشگاه در تدوین برنامه تحول در قوه قضاییه مغفول مانده است.

وی بیان كرد: پیشنهاد می دهم میزهایی در پژوهشگاه تعریف و با شناسایی افراد شاخص از این ظرفیت های بیرون از قوه قضاییه استفاده گردد.

معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی قوه قضاییه با اشاره به اینكه پژوهشگاه قوه قضاییه مجموعه بسیار مهمی است و ما آمادگی داریم در خیلی از مسائل همكاری لازم را داشته باشیم، اظهار داشت: فرصت آزمون و خطا نداریم و منابع و زمان محدود است پس امروز كار تحول نیازمند نقشه راه است كه پژوهشگاه قوه قضاییه می تواند آنرا تدوین كند.



 

1398/12/03
22:27:44
5.0 / 5
4235
تگهای خبر: حقوق , دادگاه , دانش , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

محکمه

آگهی قانونی وکیل

وکالت

وکالت

دادگستری

وکیل ماهر

خانواده