بهره برداری از سامانه ویدئو كنفرانس سازمان قضایی نیروهای مسلح

بهره برداری از سامانه ویدئو كنفرانس سازمان قضایی نیروهای مسلح به گزارش آی وكیل سامانه ویدئوكنفرانس سازمان قضایی نیروهای مسلح در مراسمی با حضور اعضای شورای معاونین این سازمان به بهره برداری رسید.


به گزارش آی وكیل به نقل از ایسنا، به نقل از سازمان قضایی نیروهای مسلح رئیس این سازمان در این مراسم با اشاره به نقش ارتباطات در دوران كنونی اظهار داشت: امروز عصر انفجار اطلاعات است و باید به دقیقه و حتی ثانیه باشیم چون زمان خیلی ارزش دارد و مدیریت زمان از اهمیت مضاعفی برخوردار شده است.
حجت الاسلام والمسلمین بهرامی اضافه كرد: به همین خاطر در اواخر سال گذشته، تجهیز سازمان به سامانه ویدئوكنفرانس در دستور كار شورای معاونین قرار گرفت و ظرف مدت حدوداً دو ماه، به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع و اداره كل فناوری اطلاعات به بهره برداری رسید.
وی تاكید كرد: این سامانه باعث كاهش هزینه ها و سهولت در ارتباطات به صورت چندرسانه ای می شود.
بهرامی همینطور افتتاح این سامانه را گامی در جهت اجرای برنامه های تحول قضایی برشمرد و اظهار داشت: برنامه تحولی سازمان قضایی نیروهای مسلح به تأیید رئیس قوه قضائیه رسیده و آماده اجراست و سال جاری تلاش بیشتری مصروف نماییم تا فعالیت هایمان متفاوت تر از سال قبل باشد.
وی تحول در دادرسی با استفاده از تكنولوژی های جدید را ضروری دانست و اضافه كرد: برآیند دو عامل دقت و سرعت، اجرای عدالت است و اگر به عدالت نرسیم هر چه سرمایه گذاری كردیم به هدر رفته است.
وی از تمامی مدیران و روسای سازمان های قضایی نیروهای مسلح و دادستان های نظامی خواست تا در حوزه فناوری اطلاعات پیشگام باشند و از آن به خوبی بهره ببرند.
تلاش مضاعف جهت راه اندازی سامانه
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان قضایی نیروهای مسلح هم در این مراسم با بیان این كه هدف گذاری سازمان قضایی نیروهای مسلح رسیدن به سرآمدی و تعالی است، اظهار داشت: یكی از طریق های رسیدن یك سازمان به تعالی و سرآمدی، استفاده از فناوری و ابزارهای نوین است.
ابراهیم مهرانفر، سامانه ویدیو كنفرانس را یكی از همین ابزارهای نوین برشمرد و اضافه كرد: استفاده بهینه از زمان، كاهش هزینه ها، تسریع در كارها و ارتباط گیری لحظه ای همچون اهدافی بود كه ما را مصمم كرد تا جهت راه اندازی این سامانه تلاش مضاعفی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینكه در راه اندازی این سامانه از تجربیات دیگر سازمان ها استفاده شده است، اظهار داشت: با برگزاری جلسات تخصصی با كارشناسان خبره قرار شد كه این پروژه در دو مرحله اجرا شود؛ در مرحله اول از امروز 40 كاربر به صورت همزمان می توانند از این سامانه استفاده كنند و در مرحله دوم سالن های كنفرانس استان ها برای ارتباطات جمعی، برگزاری همایش ها، كلاس های آموزشی و... تجهیز می شود.
مهرانفر خاطرنشان كرد: كیفیت دستگاه ها، بستر شبكه و میزان ترافیك مصرفی مهمترین عواملی بود كه مورد توجه كارشناسان فناوری در اجرای این پروژه قرار گرفت و با كمترین هزینه ظرف مدت 70 روز سامانه آماده به كار شد.
مهمترین دستاوردهای پروژه
در ادامه، سرپرست اداره كل فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان قضایی نیروهای مسلح در گزارشی از روند اجرای این پروژه اظهار داشت: در شرایطی شاهد افتتاح این پروژه هستیم كه امروز كشور درگیر ویروس منحوس كرونا است و همه باید تلاش كنند بسترهای مورد نیاز استفاده از فناورهای مدرن را به منظور حفظ سرمایه انسانی و مادی بكار بگیرند.
فرشاد شاه بهرامی، كاهش هزینه های برگزاری جلسات حضوری، مراجعات، مأموریت ها و همایش ها، حذف مخاطرات سفر و مأموریت كاركنان به اقصی نقاط كشور، كاهش هزینه های نیروی انسانی، برگزاری جلسات قضایی و اداری از راه دور و امكان ضبط و در اختیار قرار دادن برنامه ها به شركت كنندگان را از مهمترین دستاوردهای بهره برداری از این پروژه عنوان نمود.
وی تاكید كرد: یادگیری از راه دور قضات و كارمندان و برگزاری جلسات تخصصی برای قضات سراسر كشور از دیگر رهاوردهای این سامانه است.



1399/01/31
22:10:31
5.0 / 5
3199
تگهای خبر: ابزار , تخصص , دادستان , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

محکمه

آگهی قانونی وکیل

وکالت

وکالت

دادگستری

وکیل ماهر

خانواده