دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران:

دشمن تلاش دارد شكست های قبلی را با ترویج ویروس تردید جبران كند

دشمن تلاش دارد شكست های قبلی را با ترویج ویروس تردید جبران كند به گزارش آی وکیل دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: فتنه روزنامه های زنجیره ای، فتنه نمایندگان مجلس ششم، فتنه همراهی صدام در حمله به کویت، فتنه تیر ۷۸، فتنه تجاوزگری های طالبان افغانستان و فتنه ۸۸ همچون فتنه های دوران ۳۰ ساله رهبری آیت الله خامنه ای است که با وجود بزرگی ابعاد آن و برخورداری از حمایت ها و پشتیبانی های خارجی، نه تنها ناتوان از کسب موفقیت راهبردی گردید، بلکه با درایت رهبری و میدان داری مردم، این فتنه ها فرصت های بی نظیری را پیش روی انقلاب اسلامی گذاشت.



به گزارش آی وکیل به نقل از ایسنا، پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر اعلام نمود:

«علی باقری کنی معاون امور بین الملل رئیس قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران بامداد امروز (یکشنبه) در جمع مدیران سازمان و معاونان ستادی و استانی سازمان پزشکی قانونی با اشاره به وقایع و فتنه های رخ داده در طول پیروزی انقلاب اسلامی در کشورمان، اظهار نمود: در طول بیش از چهار دهه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، ده ها فتنه در کشور سر برآورده که با درایت و هوشمندی و شجاعت رهبری و نیز هوشیاری و اخلاص و مجاهدت توده های مردم یا پیش از وقوع خنثی شده و یا در دستیابی به اهداف خود ناکام مانده است.

باقری کنی در این جلسه که با حضور عباس مسجدی آرانی رئیس سازمان پزشکی قانونی برگزار شد، اشاره کرد: فتنه لیبرال ها و ملی گراها، فتنه بنی صدر، فتنه خلق مسلمان، فتنه گروه های چپ، فتنه گروه های تروریستی، فتنه روحانیت زدایی از حاکمیت، فتنه قائم مقام رهبری و فتنه تحمیل سازش در جنگ تحمیلی، همچون فتنه های دوران ۱۰ ساله نخست انقلاب بود که با درایت امام و میدان داری مردم خنثی شد و با وجود تحمیل هزینه های زیاد به کشور و مردم، نتوانست به اهداف شوم خود برسد.

وی در ادامه اضافه کرد: فتنه روزنامه های زنجیره ای، فتنه نمایندگان مجلس ششم، فتنه همراهی صدام در حمله به کویت، فتنه تیر ۷۸، فتنه تجاوزگری های طالبان افغانستان و فتنه ۸۸ نیز همچون فتنه های دوران ۳۰ ساله رهبری آیت الله خامنه ای است که با وجود بزرگی ابعاد آن و برخورداری از حمایت ها و پشتیبانی های خارجی، نه فقط ناتوان از کسب موفقیت راهبردی گردید، بلکه با درایت رهبری و میدان داری مردم، این فتنه ها فرصت های بی نظیری را پیش روی انقلاب اسلامی گذاشت.

بنا بگفته باقری کنی، آفت "آلودگی خواص" منشأ اصلی شکل گیری فتنه و "ویروس تردید" عامل اصلی سست کردن عزم و اراده مردم در جانبداری از حق است.

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اذعان کرد: اگر دشمن در دستیابی به اهدافش ناکام بماند، تلاش می کند تا با فریب مردم آنها را از مسیر درست منحرف کند و چنانچه در این مرحله نیز موفق نشود، ویروس تردید را در بین افکار عمومی رها می کند تا عزم راسخ مردم در صیانت از منافع ملی را مبتلا به اختلال کرده و مرزهای هویت ملت ایران را مخدوش نماید تا از این طریق از آب گل آلود فتنه، ماهی سیطره و سلطه خود بر مردم را صید نماید.

وی با تاکید بر اینکه ویروس تردید آن قدر خطرناکست که حتی می تواند پیروزی را به شکست تبدیل نماید، بیان کرد: پیروزی قطعی حضرت امیر مقابل السلام در جنگ صفین با تردید بعضی از پیروان ایشان به شکست منتهی شد.

باقری کنی تصریح کرد: دشمن تلاش دارد تا همه شکست های قبلی خودرا با ترویج ویروس تردید میان مردم جبران کند که در این چارچوب خواص نقش تعیین کننده ای دارند. عنصر اصلی برنامه سیاسی و رسانه ای دشمن در قبال انقلاب اسلامی ترویج ویروس تردید میان مردم است. دشمن با ایجاد تردید در مردم می خواهد تا اراده آنها را به چالش بکشد و از این طریق و با کمترین هزینه اهداف تجاوزکارانه و برتری جویانه اش را تامین نماید.

وی اضافه کرد: فتنه که از درون اختلاط میان حق و باطل سر بلند می کند، امری درون زا نیست، بلکه "خواص آلوده" با برنامه ریزی و بطور هدفمند کاری می کنند تا تشخیص حق و باطل برای توده های مردم مشکل شود تا در این فضای غبارآلود که تمییز حق و باطل آسان نیست، طعمه خودرا که کسب قدرت است، صیدکنند.

معاون رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از اظهاراتش، عنوان کرد: پیرایش خواص خصوصاً خواصی که در جایگاه حاکمیتی قرار می گیرند، آن قدر مهمست که رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم "شرط مشروعیت همه مقامات حکومت جمهوری اسلامی"، را طهارت اقتصادی، عنوان نمودند. به عبارت دیگر، دوری از هرگونه آلودگی معیار و ملاک صلاحیت کارگزاران جمهوری اسلامی است. به همین جهت رهبر انقلاب "دوری از شیطان حرص" و "گریز از لقمه حرام" را از الزامات مسئولان حکومتی در جمهوری اسلامی برشمارند.

باقری اظهار داشت: شایسته است دست اندرکاران حکومت و دستگاه های مسئول به فرمایش راهبردی رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم لبیک گفته و برای اجرائی سازی فرمایش معظم له در خصوص این که شرط مشروعیت همه مقامات حکومت جمهوری اسلامی، طهارت اقتصادی می باشد، معیارها و فاکتورهای قانونی را که قابل راستی آزمایی و نظارت هم باشد، تعبیه نمایند.

دبیر ستاد حقوق بشر همین طور یکی از خاصیت های فتنه را هم راستایی اهداف فتنه با برنامه های دشمن دانست و اظهار داشت: پس همیشه فتنه انگیزان مورد حمایت دشمن هستند.

وی اشاره کرد: یکی از کارویژه های جریان فتنه آنست که "واقع نمایی" را بجای "واقع گرایی" جا بزند. به عبارت دیگر، برنامه فتنه گران آنست که آنچه را که تامین کننده اهداف جریان فتنه است، بعنوان واقعیت به فکر و ذهن مردم تحمیل کنند، هرچند که مدعای آنها صددرصد خلاف واقع هم باشد.

باقری کنی در آخر اظهار داشت: "واقع نمایی" یعنی سراب را بعنوان برکه مملو از آب زلال نمایش دادن و با فریب توده ها، هدف نامشروع خودرا دنبال کردن و آنرا "واقع گرایی" نشان دادن و هر "واقع بینی" را با برچسب ضد واقع گرایی از میدان به در کردن.





منبع:

1399/10/07
20:11:53
0.0 / 5
1330
تگهای خبر: پزشكی قانونی , حقوق , سازمان , قانون
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

محکمه

آگهی قانونی وکیل

وکالت

وکالت

دادگستری

وکیل ماهر

خانواده