سفرغریب آبادی به ژنو برای شرکت در نشست شورای حقوق بشر

سفرغریب آبادی به ژنو برای شرکت در نشست شورای حقوق بشر آی وکیل: کاظم غریب آبادی معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در راس یک هیئت و بمنظور شرکت در نشست فصلی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، وارد ژنو شد.



به گزارش آی وکیل به نقل از قوه قضاییه، غریب آبادی در این سفر ضمن سخنرانی در شورای حقوق بشر، با رئیس شورا، مقامات دفتر کمیسر عالی حقوق بشر، برخی گزارشگران ویژه موضوعی و همین طور سفرای عدم تعهد و کشورهای اسلامی به طور جداگانه دیدار و گفت و گو خواهدنمود.

در این اجلاس، گزارشگر ویژه بررسی آثار منفی اقدمات قهری یکجانبه بر بهرمندی از حقوق بشر، گزارش بازدید خود از جمهوری اسلامی ایران را که از ۱۸ تا ۲۸ اردیبهشت ماه انجام شد، به شورای حقوق بشر ارائه خواهدنمود.

در حاشیه این اجلاس نیز نمایشگاهی از آثار مخرب تحریم های یکجانبه بر بهره مندی حقوق بشر مردم ایران با حضور برخی سازمان های غیر دولتی ایرانی برگزار می گردد.

اجلاس سالانه شورای حقوق بشر به مدت چهار هفته برگزار می گردد و طی آن، گزارش های برخی از گزارشگران ویژه موضوعی و کشوری مورد بررسی قرار می گیرد و در بعضی موضوعات نیز تصمیماتی اتخاذ خواهد شد.

نمایشگاه ضد تحریم ها در مقر سازمان ملل در ژنو افتتاح شد

دبیر ستاد حقوق بشر در افتتاحیه این نمایشگاه که سفرا و دیپلمات های مقیم ژنو، سازمان های غیر دولتی حقوق بشری و گزارشگر ویژه اقدامات قهری یکجانبه نیز حضور داشتند، طی سخنانی اظهار داشت: این نمایشگاه فرصت مناسبی برای آشنایی با آثار منفی و مخرب اقدامات قهری یکجانبه و همین طور تسهیل گفت وگوهای بیشتر و به اشتراک گذاشتن تجربیات بمنظور درک بهتر چالش های مشترک موجود در راه چندجانبه گرایی، حاکمیت قانون و البته حقوق بشر در نتیجه اقدامات قهری یکجانبه اعمال شده توسط تعدادی از کشورها، خصوصاً ایالات متحده آمریکا، شمرده می شود.

غریب آبادی اضافه کرد: اقدامات قهری یکجانبه که برایاعمال فشار حداکثری بر مردم ایران طراحی شده است، خیلی از ایرانیان را از حقوق اولیه و اساسی انسانی خود محروم نموده است. اقدامات قهری یکجانبه غیرقانونی و غیرانسانی، بر طبق معیار ملیت و با هدف تبعیض مقابل شهروندان دردکشورهای هدف اعمال می شود. چنین سیاست های بدخواهانه، یکی از بارزترین مظاهر نژادپرستی فراسرزمینی است، برای اینکه فشارهای ناشی از اقداماتی از این دست بر زندگی میلیونها انسان تأثیر گذاشته و آنها را از حقوق مسلم خود محروم می کند.

وی افزود: تحریم ها و سیاست های مبتنی بر تحریم، به شدت چندجانبه گرایی و حاکمیت قانون را به خطر انداخته و حقوق بشر، صلح و امنیت را تضعیف می کند. اقدامات قهرآمیز یکجانبه ظالمانه و غیرانسانی که مقابل چندین ملت همچون مردم ایران تحمیل شده است، نمونه ای کامل از نقض آشکار و فاحش حقوق بشر است.

غریب آبادی همین طور در حوزه راهکارهای مواجهه با این چالش ها گفت: چالش های چندجانبه و پیچیده ای که جهان امروز با آن مواجه می باشد، راهکارهای جهانی را طلب می کند که یکی از آنها تقویت بیشتر چندجانبه گرایی با موضع گیری در مقابل یکجانبه گرایی است. در صورتیکه به آینده می نگریم و چشم اندازی جدید می سازیم، نباید شتاب اتخاذ قدمهای عملی را برای محاکمه مجریان اقدامات قهری یکجانبه و تضمین ارتقا و پشتیبانی از تمامی حق های بشری از دست بدهیم. تا آن زمان که بزرگترین ناقضان حقوق بشر آزاد باشند، حفظ حقوق بشر عملا نا ممکن است.

معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر ضمن قدردانی از گزارشگر ویژه بررسی آثار منفی اقدامات قهری یکجانبه برای بازدید از ایران (از ۱۸ تا ۲۸ اردیبهشت ماه) و ارائه گزارش در مورد تعدادی از این آثار، به اعضای شورای حقوق بشر سفارش کرد تا برای دریافت تصویری کلی از تاثیرات منفی تحریم های یکجانبه بر حقوق مردم ایران، گزارش کامل او را مطالعه نمایند.





منبع:

1401/06/22
10:50:22
0.0 / 5
454
تگهای خبر: حقوق , سازمان , شركت , قانون
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

محکمه

آگهی قانونی وکیل

وکالت

وکالت

دادگستری

وکیل ماهر

خانواده