غریب آبادی در نشست با خبرنگاران رسانه های خارجی:

دستاوردها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به وضوح در ایران قابل مشاهده می باشد

دستاوردها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به وضوح در ایران قابل مشاهده می باشد به گزارش آی وکیل، دبیر ستاد حقوق بشر اظهار داشت: امروز مردم ایران در انتخابات و سیاستگذاری کشور خود سهیم هستند و این بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی است.



به گزارش آی وکیل به نقل از مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت امور بین الملل قوه قضاییه و ستاد حقوق بشر، «کاظم غریب آبادی»، معاون امور بین الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در نشست با خبرنگاران خبرگزاری های خارجی، با اشاره به اینکه کرامت انسانی و حقوق بشر پدیده جدیدی نیست و ریشه در ادیان الهی و دین مبین اسلام دارد، عنوان کرد: سیاست حقوق بشری جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر حمایت و ارتقاء حقوق بشر در سطح داخلی و تعامل و مشارکت منظقی و متقابل با سازوکارهای حقوق بشری بین المللی است.

غریب آبادی ضمن اشاره به بحث جهان شمولی حقوق بشر، اظهار داشت: حقوق بشر تمامی ابناء بشر را در بر می گیرد و نمی توان استانداردهای چندین کشور غربی را برای تمامی کشورها در نظر گرفت؛ باید به تفاوت های فرهنگی و تنوع فرهنگی احترام بگذاریم. جمهوری اسلامی پایبند به حقوق بشر است و به تنوع فرهنگی هم احترام می گذارد. بر این اساس، جنبش عدم تعهد با ۱۱۸ کشور عضو هم مرکز حقوق بشر و تنوع فرهنگی را ایجاد کرد.

ایشان در ادامه درمورد تفاوت اعدام و قصاص اظهار داشت: اعدام حکم دولتی است، اما قصاص حق اولیای دم است که در قرآن به آن اشاره شده است، ولی با این وجود تلاش ها در جهت جلب رضایت اولیای دم است. از طرفی، بخش قابل توجهی از اعدام ها در ایران هم به قاچاق مواد مخدر برمی گردد و سیاست سخت گیرانه ایران هم در زمینه به صدمه های گسترده مواد مخدر برای ایران برمی گردد.

دبیر ستاد حقوق بشر ضمن اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی و تفاوت های آن با رژیم پهلوی اظهار داشت: دستاوردها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به وضوح در ایران قابل مشاهده است؛ نظام ما بر پایه مردم سالاری استوار است و این درحالی است که چنین اصلی در رژیم های دیکتاتوری قابل مشاهده نیست. امروز مردم ایران در انتخابات و سیاستگذاری کشور خود سهیم هستند و این بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی است.

وی سیاست زدگی را آفت حقوق بشر دانست و اضافه کرد: حقوق بشر قربانی سیاست زدگی است؛ مردم بی گناه یمن را ببینید حتی نمی گذارند کمک های بشردوستانه به دست آنها برسد. مدعیان حقوق بشر که به ایران فشار می آورند، چرا خودشان حقوق مردم ایران را رعایت نمی کنند؟! چرا در برابر تحریم های ظالمانه که رژیم آمریکا وضع کرده و اروپایی ها آنرا اجرا می کنند و زندگی میلیونها ایرانی را تحت تأثیر قرار داده، سکوت کرده اند! خانم دوهان، گزارشگر ویژه اقدامات قهری یکجانبه، به وضوح در شورای حقوق بشر گزارش داد که مردم ایران در اثر تحریم ها تحت شدیدترین صدمه ‎ها قرار گرفته اند.

غریب آبادی تصریح کرد: مردم ایران قربانی فعالیتهای گروههای تروریستی هستند؛ ۱۷۰۰۰ انسان بی گناه در نتیجه این اقدامات تروریستی جان خویش را از دست داده اند. آمریکا و کشورهای اروپایی از گروهک های تروریستی که خویش را همچون به قوم شریف کرد یا عرب منتسب می کنند، حمایت می کنند. سوئد که به اصطلاح می خواهد عدالت را اجراء کند، «حمید نوری» را در پشتیبانی از گروهک تروریستی منافقین بازداشت و محاکمه می کند؛ گروهکی که قاتل هزاران ایرانی بی گناه بوده و می باشد.

دبیر ستاد حقوق بشر اضافه کرد: در اغشاشات اخیر هجمه گسترده ای از جانب غرب ضد ایران صورت گرفت؛ تروریست ها که دستیگر می شوند، غربی ها سازوکارهای حقوق بشری را برای پشتیبانی از تروریست ها بسیج می کنند. مثلاً در قضیه محاکمه چعب، رئیس گروهک تروریستی حرکت النضال، غربی ها داد پشتیبانی از حقوق بشر سر دادند، اما دریغ از یک نامه یا بیانیه در پشتیبانی از قربانیان تروریسم در ایرا و یا محکومیت تروریست ها!

وی در قسمت دیگری از سخنانش ضمن اشاره به اغتشاشات اخیر اظهار داشت: تجمعات مسالمت آمیز در ایران حق مردم است که مطابق قانون باید برای برگزاری آن مجوز داشته باشند، اما خیلی از گروه ها بدون مجوز تجمعات مسالمت آمیز برگزار کردند، ولی هیچ برخوردی هم با آن صورت نگرفت. ولی ایجاد اغتشاش و خشونت و قتل مردم و مدافعان امنیت را نمی توان تجمع مسالمت آمیز نامید.

غریب آبادی بیان نمود: دشمن تمامی هم و غم خویش را در رسانه ها و فضای مجازی ضد جمهوری اسلامی به کار گرفت؛ توییتر در ماه اول اغتشاشات ۵۰ هزار اکانت فارسی جعلی باز کرد تا ضد کشورمان تبلیغ و ترویج خشونت کنند.

معاون امور بین الملل قوه قضاییه در ادامه ضمن اشاره به بازداشت متهمان در اغشاشات اخیر و عفو گسترده از جانب مقام معظم رهبری، اظهار داشت: ما دو نوع عفو داریم؛ عفو موردی که در مناسبت های مختلف اسامی محکومین از جانب رئیس قوه قضاییه به رهبری پیشنهاد می گردد و عفو معیاری که معیارها مشخص می شود و در صورت موافقت، مصادیق آن متعاقبا تعیین می شوند. تفاوت عفو اخیر اینست که متهمین عموما در قضیه تحولات اخیر، هم شامل این عفو شدند.

وی در مورد کار رسانه هم اظهار داشت: رسانه باید حرفه ای رفتار کند و سیاسی نباشد و رسالت حرفه ای خویش را باید به انجام برساند، بدون این که تحت تأثیر تبلیغات مخرب گروه خاصی از کشورها باشد. غربی ها هیچگاه به فکر منافع مردم ایران نبوده و نیستند.

دبیر ستاد حقوق بشر در ادامه ضمن اشاره به حوادث اخیر، بیان نمود: سازوکارهای حقوق بشری و چندین کشور دیگر مدام تکرار می کنند که در ایران اعتراضات به صورت مسالمت آمیز برگزار شده و نیروهای مجری قانون اعمال زور گسترده ضد مردم اتخاذ کردند، اما شواهد و داده ها حاکی از وقوع اغتشاشات دارد. بر مبنای میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی، تجمعات مسالمت آمیز نباید نظم عمومی، اخلاق و امنیت عمومی را به خطر بیندازد؛ این درحالیست که این موارد در اتفاقات اخیر در ایران رعایت نشدند.

وی افزود: در بعضی کشورهای اروپایی هم ضد تظاهرکنندگان اعمال زور صورت گرفته است. این افراد در کشورهای اروپایی "اغتشاشگر" اما در ایران "معترضان مسالمت آمیز" خوانده می شوند و این همان بازی سیاسی غرب با حقوق بشر است! این یک رویکرد متناقض است.

در ادامه این نشست خبرنگاران خبرگزاری های شینهوا، ِزد دی اف آلمان، ترند آذربایجان، شبکه ان تی وی ترکیه، و فرانس ۲۴ سوالات مطروحه خویش را عنوان کردند که دبیر ستاد حقوق بشر به آنها پاسخ داد.






1401/12/05
11:04:22
0.0 / 5
446
تگهای خبر: اثر , استاندارد , بازداشت , تبلیغات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

محکمه

وکالت ماهر
حقوقدان

آگهی رایگان وکالت

وکیل قانونی

وکیل

کانون وکلا