رئیس مركز وكلا، كارشناسان و مشاوران قوه قضائیه:

مجلس و دولت از توان وكلا و حقوقدانان بهره بگیرد

مجلس و دولت از توان وكلا و حقوقدانان بهره بگیرد به گزارش آی وكیل رئیس مركز وكلا، كارشناسان و مشاوران قوه قضائیه اظهار داشت: انتظار می رود مجلس و دولت با احساس نیاز از وكلا، كارشناسان و حقوقدانان در پیشبرد امور جامعه بهره برده و زمینه بهره گیری از تخصص آنها را به وجود آورند.


به گزارش آی وكیل به نقل از ایسنا، علی بهادری جهرمی در همایش نقش حقوقدانان، وكلا و كارشناسان رسمی دادگستری در گام دوم انقلاب در سالن ولایت اردبیل اظهار نمود: در گام دوم انقلاب اصلی ترین محور نیروی انسانی آن هم از جنس جوان، متعهد و پركار از جنس مردم مورد توجه قرار گرفته تا كشورمان در سایه اتكا به نخبگان خود در حوزه حقوقی و فضائی همچون سایر بخش ها بتواند در راه توسعه قرار گیرد.

وی تصریح كرد: ما از ظرفیت عظیم نیروی انسانی در مجموعه قضائی و حقوقی در سطح ملی برخوردار هستیم و جامعه نخبگان در این حوزه با احساس مسئولیت و شناخت وظایف خطیر تلاش دارد تا اهداف متعالی را دنبال كند.

رئیس مركز وكلا، كارشناسان و مشاوران قوه قضائیه اضافه كرد: در كنار سازماندهی نیروی انسانی و بهره گیری از این سرمایه عظیم باید به ارتقای تخصص آنها هم دقت كنیم تا در مجموع 110 هزار نفر نیروی متخصصی كه در بخش وكالت، كارشناسان رسمی دادگستری و حقوقدانان ما در این عرصه فعال می باشند بتوانند مفید و موثر باشند.

بهادری جهرمی اظهار داشت: ما در كشور 75 هزار وكیل و بیشتر از 40 هزار كارشناس رسمی دادگستری داریم كه تلاش شان بر این است همراه با سیاست های قوه قضائیه در خدمت مردم باشند و به ارتقای جایگاه قضائی و حقوقی كمك كنند.

وی بیان كرد: نباید فعالیت در این عرصه بعنوان كسب و كار عادی تلقی شود بلكه هم فعالان این بخش و هم مدیران دستگاه های مختلف به دنبال ارتقای جایگاه حقوقی و قضائی باشند تا با احساس نیاز بستر ارتقای جایگاه نیروی انسانی در این بخش به وجود آید.

رئیس مركز وكلا، كارشناسان و مشاوران قوه قضائیه خاطرنشان كرد: باید به سمتی حركت نماییم تا خود كمیسیون حقوقی مجلس با دعوت از كارشناسان، وكلا و حقوقدانان نسبت به تقویت حوزه تقنینی عمل كرده و به شكلی با احساس نیاز از ظرفیت آنها بهره بگیرند كه در این باب نخبگان این عرصه تلاش معرفی و شناساندن توانمندی های خود دارند.

بهادری جهرمی با یادآوری اینكه در گام دوم انقلاب مخاطب اصلی جامعه نخبگان در حل گره ها و مشكلات جامعه است، بیان كرد: ما اگر از فساد می نالیم و آمار بعضی از صدمه ها هم نگران كننده است لزوم دارد متخصصان ما در این عرصه به دنبال عرضه چاره باشند چون كه در بیشتر از 100 رشته مختلف در حوزه حقوقی و قضائی بایستی توان نخبگان مورد دقت بیشتر باشد.

وی افزود: در كنار مسئولیت پذیری باید به سمتی حركت نماییم تا مردم در جهت احقاق حقوق اجتماعی و برقراری عدالت با مبانی اصلی آشنا شده و به شكلی مطلوبیت كار در این حوزه شكل گیرد.

رئیس مركز وكلا، كارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضائیه اظهار نمود: ما با حجم زیادی از ورودی پرونده ها و محدودیت قاضی روبرو می باشیم به صورتی كه 11 هزار قاضی در كشور پرونده های ورودی را مورد رسیدگی قرار داده و در بخش فصل خصومت وارد می شوند كه به جای این حجم از كار وكلا و كارشناسان تلاش كنند تا به طرق مختلف از ورودی پرونده ها به دادگستری جلوگیری شود.



1398/07/12
20:17:59
5.0 / 5
4742
تگهای خبر: پرونده , تخصص , جامعه , حقوق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

وکلا

وکیل
وکالت قانونی

وکالت

مدافع

آگهی قانونی وکیل

وکیل دادگستری