در گفت وگو با مهر مطرح شد؛

تاخیر چندساله در راه اندازی سامانه پرونده های قاچاق

تاخیر چندساله در راه اندازی سامانه پرونده های قاچاق آی وكیل: یك مقام مسئول با اشاره به تاخیر چند ساله در راه اندازی سامانه پرونده های قاچاق، اظهار داشت: این سامانه در حوزه بازدارندگی قاچاق تاثیر بسزایی می تواند داشته باشد.



حمیدرضا دهقانی نیا در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباب سامانه پرونده های قاچاق، گفت: از ۱۰ سامانه اصلی ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز، تنها سامانه پرونده های قاچاق كه راه اندازی آن بر عهده سازمان تعزیرات حكومتی است راه اندازی نشده است.
مدیركل نظارت بر سامانه های الكترونیكی و هوشمند ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز با اشاره به اینكه چندین سال است پیگیر راه اندازی این سامانه هستیم، اظهار داشت: سازمان تعزیرات می گوید برای اجرا بودجه ای نداریم كه این اعلام نیاز صورت پذیرفته تا سازمان برنامه و بودجه به نحوی، از ردیف تبصره ۴ ماده ۵ قانون مبارزه با قاچاق كالا و ارز بودجه ای را برای سازمان تعزیرات در نظر بگیرد.
وی اشاره كرد: این سامانه در حوزه بازدارندگی قاچاق تاثیر بسزایی می تواند داشته باشد چونكه بخشی از زحماتی كه می كشیم منتج به ایجاد پرونده در حوزه مقابله میگردد و حكم متناسب با جرم می تواند بازدارندگی و پیشگیری مناسبی داشته باشد.
دهقانی نیا با اشاره به اینكه در حوزه مقابله، برمبنای قانون، قوه قضاییه موظف به ایجاد پایگاه محكومین قاچاق است، اظهار داشت: در حوزه پرونده ها در مقوله مقابله با قاچاق، موارد مربوط به مستندات و تاریخچه پرونده باید در جایی ثبت گردد چونكه صدور حكم برای قاچاقچی حرفه ای متفاوت است؛ اگر بخواهیم متوجه شویم مجرم قاچاقچی حرفه ای است یا خیر باید پایگاه اطلاعات محكومین قاچاق قوه قضاییه كنار سامانه پروندهای سازمان تعزیرات بنشیند تا میزان بازدارنده بودن حكم های صادره، زمان رسیدگی به پرونده و... شفاف باشد.
مدیركل نظارت بر سامانه های الكترونیكی و هوشمند ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز افزود: پی گیر هستیم راه اندازی سامانه پرونده های قاچاق امسال به نتیجه برسد چراكه هم اكنون باز با تاخیر چند ساله مواجه هستیم.
توسعه طرح رجیستری به ۴ قلم كالایی دیگر
وی در ادامه درباب طرح رجیستری، گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، قرار بر توسعه طرح رجیستری به ۴ قلم كالایی دیگر است.
دهقانی نیا با اشاره به اینكه این كالاها شامل مبدل تلفن سیار به ثابت، باركداسكنر بر پایه سیم كارت، ساعت هوشمند بر پایه سیم كارت و تبلت بر پایه سیم كارت است، افزود: این دستگاه ها با محوریت سیم كارت كار می كنند از این رو شامل رجیستری می شوند البته این كالاها برا ی مصرف كننده ها چندان در برگیری ندارند.
مدیركل نظارت بر سامانه های الكترونیكی و هوشمند ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز اضافه كرد: پیش از سال با اولویت بندی كه در كمیته راهبری استخراج شود، این سوژه اجرایی میگردد.

1397/08/30
14:45:58
5.0 / 5
5381
تگهای خبر: پرونده , سازمان , قانون , قوه قضاییه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

محکمه

آگهی قانونی وکیل

وکالت

وکالت

دادگستری

وکیل ماهر

خانواده