آخرین وضعیت شناسایی هویت جانباختگان هواپیمای اوكراینی اعلام شد

ستاندن نمونه ژنتیك از قربانیان هواپیمای اوكراینی

ستاندن نمونه ژنتیك از قربانیان هواپیمای اوكراینی آی وكیل: مدیركل پزشكی قانونی استان تهران اعلام نمود كه از تمامی قربانیان هواپیمای اوكراینی نمونه ژنتیك ستاندن شده اما باتوجه به زمان بر بودن پروسه تشخیص هویت تابحال هیچ یك از این جانباختگان شناسایی نشده اند.


مهدی فروزش در گفت و گو با ایسنا درباره آخرین وضعیت اقدامات پزشكی قانونی برای شناسایی هویت قربانیان هواپیمای اوكراینی اظهار داشت: طبق آمارهای ما تابحال حدود ۱۳۰ خانواده برای ستاندن نمونه به پزشكی قانونی مراجعه نموده اند كه از این تعداد از برخی خانواده ها كه چند نفر از اعضای خانواده شان را در هواپیما از دست دادند، یك نمونه ستاندن شده است، با این وجود همچنان برخی از خانواده ها برای ستاندن نمونه ژنتیك بازگشت نكرده اند.
وی درباره چرایی عدم بازگشت خانواده ها به پزشكی قانونی اظهار داشت: بعضی از خانواده ها در خارج از كشور هستند، مثلا با خانواده ای خود من صحبت كردم و گفتند كه همسر و فرزند مرحوم بوسیله امارات به كانادا رفته بودند و حالا باید برای نمونه باردیگر به ایران بازگردند كه این امر كمی زمان بر است.
فروزش در مورد مسافران غیرایرانی این پرواز و اقدامات انجام شده برای تشخیص هویتشان نیز به ایسنا اظهار داشت: در این خصوص نیز هماهنگی هایی با نیروی انتظامی انجام شده تا بوسیله اینترپل نمونه های ژنتیكی را دریافت نمایند، علاوه بر آن ساعاتی پیش تیمی از مجموعه تشخیص هویت پلیس اوكراین نیز به ایران آمده اند و بنا شد تا آنها در شناسایی هویت قربانیان اوكراینی كه ۹ خدمه پرواز و دو مسافر بودند، همكاری كنند، این تیم اعلام نمود كه اطلاعات ژنتیك بعضی از افراد حاضر در هواپیما را دارند و بنا شد تا آنها را در اختیار ما قرار دهند و اقدامات مربوط به شناسایی هویت صورت گیرد.
مدیركل پزشكی قانونی استان تهران همین طور در مورد شناسایی هویت دیگر جانباختگان این هواپیما نیز اظهاركرد: چهار نفر شهروند سوئد، دو نفر شهروند كانادایی - ایرانی و ۱۲ نفر نیز شهروند افغانستان بودند كه اقدامات برای تشكیل پروفایل DNA این افراد نیز در حال انجام می باشد. از میان شهروندان افغانستانی نیز خانواده سه تن از آنان كه در ایران بودند برای دریافت نمونه مراجعه نموده است.
فروزش درباره زمان تشخیص هویت جانباختگان نیز اظهاركرد: فرآینده تشخیص هویت امری زمان بر است و با توجه به این كه دقت كار برای ما بسیار مهم می باشد، ممكنست بین ۱۰ تا ۱۴ روز این پروسه طول بكشد، البته ممكنست بعضی از قربانیان نیز زودتر شناسایی شوند كه اقدامات لازم در مورد این افراد با هماهنگی مقام قضایی انجام خواهدشد.
وی درباره اینكه آیا تابحال هویت فردی از جانباختگان تایید شده یا خیر؟ نیز اشاره كرد: تا كنون هویت هیچ یك از قربانیان این هواپیما شناسایی نشده است، اما نمونه های ژنتیك از تمامی جانباختگان ستاندن شده است.
بگفته مدیركل پزشكی قانونی استان تهران متخصصان و كارشناسان پزشكی قانونی در شیفت های ۲۴ ساعته در حال انجام اقدامات لازم برای شناسایی و تشخیص هویت قربانیان هستند.




منبع:

1398/10/21
20:00:04
5.0 / 5
4629
تگهای خبر: پزشكی قانونی , تخصص , قانون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

وکیل مدافع
وکالت ماهر

دادگاه

دفاع

توکیل

دادگاه

بررسی وکیلها