هشدار دادستان تهران درباره ی پزشکان جعلی

هشدار دادستان تهران درباره ی پزشکان جعلی به گزارش آی وکیل، دادستان تهران اظهار داشت: برخی افراد سودجو با استفاده از نام پزشکان، مراکز بدون مجوز راه اندازی کرده اند.



به گزارش آی وکیل به نقل از خبر آنلاین، علی صالحی دادستان تهران اظهار داشت: متاسفانه برخی افراد سودجو با استفاده از نام پزشکان، مراکز بدون مجوز راه اندازی کرده اند و خودشان پشت پرده فعالیت دارند. این مساله نیازمند اصلاح فوری مقررات و دستورالعمل های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

مهر نوشت: وی اظهار داشت: در فضای مجازی نظیر اینستاگرام، با استفاده از چهره های شناخته شده، مردم به سوی مراکز فاقد مجوز سوق داده می شوند و نظارت مؤثر بر این فضا ضروری و اجتناب ناپذیر است.

این مقام مسئول اضافه کرد: در صورت کمبود نیروی انسانی، می توان از سیستم های هوشمند برای راستی آزمایی و کنترل مراکز استفاده نمود. در تعدادی موارد، پزشک، چند عمل جراحی ثبت کرده است که از نظر فنی ممکن نیست.

دادستان تهران مطرح کرد: جلسات گوناگونی با سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شده و با تبلیغات بدون مجوز برخورد کرده ایم. تعداد زیادی از صفحات مجازی مسدود شده و پیگیری ها بوسیله پلیس اطلاعات و پلیس فتا ادامه دارد.

وی اضافه کرد: در امسال، تا حالا ۲۲۲۴ پرونده در عرصه اشتغال و امور پزشکی بدون پروانه، ۴۵ پرونده در حوزه تأسیس مراکز غیرمجاز، ۲۴۳ پرونده در اداره مراکز توسط افراد فاقد صلاحیت، ۹۲ پرونده تبلیغ خلاف واقع و ۱۷ پرونده مداخله افراد فاقد مدرک صلاحیت تشکیل و رسیدگی شده است.


منبع:

1404/08/25
13:28:42
0.0 / 5
5
تگهای خبر: آنلاین , پرونده , تبلیغات , جراحی
این مطلب آی وکیل را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
جدیدترین ها



ivakil آی وکیل

سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.
آی وکیل: حقوق خود را بشناسید، از آن دفاع کنید، و با اطمینان خاطر زندگی کنید. ما راهنمای شما در این مسیر هستیم.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

کانون وکلای ایران

وکیل دادگستری

وکیل ماهر

استخدام وکالت
تنظیم وکالت

مدافع

آگهی رایگان وکالت