حکم پرونده کلثوم اکبری 10 فقره قصاص برای قاتل

آی وکیل: نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه با حضور اهالی رسانه اجرا شد.

حکم پرونده کلثوم اکبری 10 فقره قصاص برای قاتل

به گزارش آی وکیل به نقل از خبر آنلاین از مرکز رسانه قوه قضاییه، سخنگوی قوه قضاییه در مورد صدور حکم پرونده کلثوم اکبری و آخرین وضعیت این پرونده اظهار داشت: این پرونده در دادگاه کیفری یک استان مازندران مورد رسیدگی قرار گرفت و بعد از آن به دیوان عالی کشور ارسال شد. شعبه ۲۹ دیوان عالی کشور نیز به پرونده رسیدگی و رأی صادر کرد و فرجام خواهی متهم رد شد. پرونده برای انجام اقدامات لازم و اجرای حکم، بعد از استیذان، در راه اجرا قرار خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: در این پرونده، خانم اکبری به بهتان ۱۱ فقره قتل عمدی ۱۱ مرد مسلمان که همسر وی بودند، محاکمه شد. خانواده های ۱۰ نفر از مقتولان درخواست قصاص کردند و وی به ۱۰ فقره قصاص محکوم شده است.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: نکته دیگری که در پرونده های مهم به طور معمول توسط قوه قضاییه به انجام می رسد و ضروری است درباره ی آن اطلاع رسانی کنم، مطالعه عمیقی است که توسط اساتید برجسته دانشگاه ها و با همکاری معاونت پیشگیری و امور اجتماعی قوه قضاییه درباره ی این پرونده انجام شده است. در این مطالعه، از منظر جامعه شناختی بررسی شده که چرا چنین اتفاقی رخداده و چه راهکارهای پیشگیرانه ای باید برای آینده مورد توجه قرار گیرد.

وی اشاره کرد: برای این متهم پرونده شخصیت تشکیل شده و مصاحبه های مختلفی توسط اساتید جرم شناس و روانشناس انجام شده است. ان شاءالله در یک نشست علمی و رسانه ای، موضوع را به شکل کامل مطرح و نتایج این مطالعات را اعلام خواهیم کرد.

سخنگوی قوه قضاییه اظهار داشت: در این مطالعات، سه کلیدواژه مورد توجه قرار گرفته است؛ «شخصیت خطرناک ناشی از خشونت»، «فقر» و «بی توجهی نسبت به کهنسالان». ان شاءالله در یک جلسه رسمی، جزئیات بیشتری درباره ی این موارد و راهکارهای پیش گیری از وقوع چنین اتفاقات تلخی در جامعه ارایه خواهد شد.

1405/07/16 10:56:08 0.0 / 5 4
تگهای خبر: پرونده جامعه دادگاه دیوان عالی كشور

تازه‌ترین مطالب مرتبط

نظرات بینندگان در مورد این مطلب

نظر شما در مورد این مطلب

= ۵ بعلاوه ۴


ivakil آی وکیل