به گزارش آی وکیل به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات
سازمان تعزیرات حکومتی، حیدر میرزایی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سیستان و بلوچستان در این رابطه اظهار نمود: مأمورین انتظامی شهرستان زاهدان در بازرسی از یک دستگاه خودرو کامیون مقدار ۱۱ هزار و ۳۶۰ لیتر گازوئیل قاچاق را از درون ۱۰ مخزن پلاستیکی کشف کردند.
وی ادامه داد: در همین راستا خودرو توقیف و
پرونده در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی مرکز استان رسیدگی و بعد از احراز تخلف، قاچاقچی سوخت به میزان یک میلیارد و ۴۴۵ میلیون ریال جریمه محکوم شد.
او همینطور از محکومیت قاچاقچی ۲۴ هزار لیتر سوخت آگاهی داد و اظهار داشت: مأمورین مبارزه با قاچاق کالای شهرستان زاهدان از یک دستگاه خودروی تریلی تانکردار مقدار ۲۴ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل کشف کردند و شعبه رسیدگی کننده
تخلف را محرز اعلام و حکم به ضبط محموله مکشوفه و پرداخت مبلغ ۲ میلیارد و ۹۴۱ میلیون ریال جزای نقدی محکوم نمود.
منبع: آی وكیل