رحیم پور ازغدی: شهید بهشتی چاره گرانی ها را اقتصادی می دانست، نه قضایی

آی وكیل: یك عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: یك دفعه به شهید بهشتی گفتند گرانی فراگیر شده است. شهید بهشتی در پاسخ به آنها گفته بود این خطر بزرگی است. بهشتی می گفت ما ستاد مبارزه با گران فروشی گذاشته ایم، اما بدانید كه مهار قیمت ها به این شیوه، موقتی است. چاره اصلی گرانی اقتصادی می باشد، قضایی نیست.

رحیم پور ازغدی: شهید بهشتی چاره گرانی ها را اقتصادی می دانست، نه قضایی
به گزارش آی وكیل به نقل از ایسنا، حسن رحیم پور ازغدی در مراسم یادمان شهدای هفتم تیر كه با حضور سخنگوی قوه قضائیه برگزار شد، اظهار نمود: شهید بهشتی اعتقاد داشت كه نباید برچسب «ناتوانی» به حكومت ما بخورد. او می گفت بروید نیروهای مؤمن و متعهد را كشف كنید. اگر چنین نیروهای وجود ندارد، آنها را تربیت كنید.
وی با اشاره به سخنان شهید بهشتی در مورد قوه قضائیه اظهار داشت: شهید بهشتی در آن زمان می گفت هنوز افراد فاسدی در دستگاه قضا حضور دارند. بهشتی اعتقاد داشت كه هیچ اقدام انقلابی در اداره قوه قضائیه صورت نگرفته است. او می گفت باید نظام دادگستری را بطور كلی سر و ته نماییم.
ازغدی با اشاره به اینكه «نمی دانم اگر شهید بهشتی امروز زنده بود، چه قضاوتی درباره حكومت می كرد»، اظهار داشت: بهشتی در سال ۵۸ گفته بود انبوه پرونده ها در دادگستری نگران كننده است اما آیا علاج كار، اضافه كردن كارمندان است؟ بهشتی معتقد بود اصلاح ساختاری نیاز است. با فكر می شود خیلی از این جرم ها را كاهش داد. خیلی از این پرونده ها به خاطر قانون های غلطی است كه ما در مجلس می نویسیم؛ گویی كارخانه جرم سازی ساخته ایم.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: بهشتی معتقد بود كه دادگستری محل تجارت و كاسبی نیست. اصلاً بهشتی اعتقاد داشت دادگستری شغل نیست. افرادی را كه در قوه قضائیه تجارت می كنند، باید دور بریزیم.
وی با اشاره به چالش های بنی صدر و حزب جمهوری اسلامی اظهار داشت: در آن زمان بنی صدر می گفت نمی گذارند كار كنم. شهید بهشتی در پاسخ به او گفته بود اگر بنی صدر بخواهد طبق قانون اساسی عمل كند، هیچ مانعی جلوی او نیست.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از صحبت های خود به مواضع شهید بهشتی در مورد آمریكا اشاره نمود و ابراز عقیده كرد: ما هرچه عقب تر رفته ایم، آنها جلوتر آمدند. هر موقع كه عقب نشینی از جانب ما بیشتر شده است، تحریم ها بیشتر شده است. در دهه ۱۳۷۰ كه گفت وگوی تمدن ها راه انداختیم، جورج بوش تحریم ها مقابل ما را افزایش داد. بیشترین عقب نشینی ما در دو سه سال قبل بوده است. آمریكایی تابحال به ۱۰ درصد تعهداتشان نیز عمل نكرده اند.




منبع:

1398/04/08 13:42:19 5.0 / 5 4431
تگهای خبر: پرونده دادگستری قانون

تازه‌ترین مطالب مرتبط

نظرات بینندگان در مورد این مطلب

نظر شما در مورد این مطلب

= ۱ بعلاوه ۱


ivakil آی وکیل