به گزارش آی وکیل به نقل از مهر، بهنام انصاری با بیان این خبر اظهار نمود: ظهر امروز اعضای یکی از باشگاه های رزمی شهرستان ایذه در چارچوب اردوی تفریحی به این منطقه سفر کرده بودند که ۲ عضو این باشگاه در رودخانه غرق شدند.
وی افزود: به دنبال وقوع این حادثه، دستورات قضایی برای شناسایی مقصران این اتفاق صادر و مسئول باشگاه ورزشی تا روشن شدن علت حادثه
بازداشت شد.
دادستان عمومی و انقلاب باغملک اظهار داشت: اجساد ۲ نوجوان ۱۰ و ۱۴ ساله که هر ۲ برادر بودند، برای تعیین علت تامه فوت به پزشکی قانونی اعزام شد.
وی بیان نمود: طبق تحقیقات اولیه مشخص شد که این باشگاه ورزشی مجوز فعالیت داشته و اعزام اعضای آن به اردو با رضایت والدین آنها انجام شده است.
انصاری اظهار داشت: یکی از اقدامات مؤثر خانواده ها برای کاهش این حوادث ناگوار، آموزش فنون شنا به فرزندان و آگاه کردن آنان به خطرات نزدیک شدن به رودخانه هاست.
منبع: آی وكیل