گفت و گوی ویژه خبری با حضور معاون حقوقی رییس جمهور

گفت و گوی ویژه خبری با حضور معاون حقوقی رییس جمهور به گزارش آی وکیل، حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری امشب ساعت 21: 50 در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه خبر به مناسبت روز قانون اساسی حضور می یابد.


به گزارش آی وکیل به نقل از ایسنا، امشب، ساعت ۲۱: ۵۰، برنامه گفت و گوی ویژه خبری در شبکه خبر با موضوع روز قانون اساسی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری پخش می شود.
در این برنامه، ابعاد مختلف جایگاه قانون اساسی، چالش ها و فرصت های پیش رو در اجرای اصول آن و تأثیر آن بر نظام حکمرانی کشور مورد بحث قرار می گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین انصاری در این گفت و گو به تبیین نقش قانون اساسی در ارتقای حقوق مردم و هم افزایی نهادهای اجرائی و قضایی خواهد پرداخت.




منبع:

1403/09/17
13:27:36
0.0 / 5
226
تگهای خبر: حقوق , قانون
این مطلب آی وکیل را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
جدیدترین ها



ivakil آی وکیل

سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.
آی وکیل: حقوق خود را بشناسید، از آن دفاع کنید، و با اطمینان خاطر زندگی کنید. ما راهنمای شما در این مسیر هستیم.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

کانون وکلای ایران

وکیل دادگستری

وکیل ماهر

استخدام وکالت
تنظیم وکالت

مدافع

آگهی رایگان وکالت