به گزارش آی وکیل به نقل از ایسنا، جلسه شورای معاونین دیوان عالی کشور به ریاست حجت الاسلام محمدجعفر منتظری رئیس دیوان عالی کشور و با حضور رئیس دفتر و معاونین برگزار شد.
منتظری در شروع جلسه شورای معاونین با گرامیداشت اربعین شهدای حق و عدالت حجج اسلام رازینی و مقیسه، درگذشت مرحوم مصطفی برزگر گنجی عضو معاون فقید شعبه نهم دیوان عالی کشور را تسلیت گفت و عنوان کرد: نامبرده از
قضات پر کار، متعهد و انقلابی بود که این ضایعه را به بیت معزا و همکاران ایشان تسلیت عرض می کنم و برای آن فقید سعید علوّ درجات را از حضرت احدیت خواستارم.
رئیس دیوان عالی کشور در ادامه جلسه ضمن اشاره به نزدیکی مراسم خاکسپاری سیدحسن نصرالله اضافه کرد: مردم مقاوم و مجاهد لبنان در مراسم خاکسپاری سید مقاومت سنگ تمام خواهند گذاشت و نشان خواهند داد که عهد و پیمانی که با سید شهید مقاومت بسته اند، پابرجا می باشد.
منتظری عنوان کرد: سید مقاومت و خدماتی که این شخصیت عزیز و بزرگوار به جهان اسلام و بشریت عرضه کرد، مصداق همان کلام نورانی پیامبر اکرم (ص) است و اجر عظیم این شهیدان عزیز با خداوند متعال است و جبهه مقاومت به برکت خون سیدحسن نصرالله هرچه سریعتر ریشه اسرائیل خبیث را کنده و قدس عزیز و مظلوم را آزاد می نماید و رژیم نامشروع صهیونی برای همیشه از صفحه روزگار محو خواهد شد.
رئیس دیوان عالی کشور در ادامه ضمن اشاره به انبوه
پرونده های موجود در بایگانی راکد، اضافه کرد: باید پرونده های موجود در بایگانی راکد دیوان عالی کشور ساماندهی شده و بسمت بایگانی الکترونیک پرونده ها برویم و تا تحقق این مهم واحد بایگانی راکد، ساماندهی هرچه بهتری در رابطه با پرونده های مختومه در بایگانی راکد داشته باشد و معاون برنامه ریزی و امور عمومی مسئول اجرای این مصوبه باشد.
منتظری در انتها تصریح کرد: از اولویت های کاری ما در سال ۱۴۰۴، عملیاتی کردن برنامه های اجرائی با مبحث کاهش زمان اطاله دادرسی و زمان بندی رسیدگی به پرونده ها حائز اهمیت می باشد و معاونین محترم برای اجرائی نمودن این مهم برنامه ریزی نمایند.
در ادامه این جلسه رئیس دفتر و معاونین دیوان عالی کشور به عرضه گزارش از عملکرد مجموعه های تحت مدیریت خود پرداختند.
منبع: آی وكیل