روایت قوه قضاییه از فوت فرزاد خوش برش

آی وکیل: قوه قضائیه در واکنش به اخباری بر اساس فوت یک متهم در زندان ساری اعلام نمود که وی برای درمان به قید وثیقه آزاد شده و در بیمارستان فوت کرده است.

روایت قوه قضاییه از فوت فرزاد خوش برش

به گزارش آی وکیل به نقل از خبر آنلاین، قوه قضائیه در واکنش به اخباری بر مبنای فوت یک متهم در زندان ساری اعلام نمود که وی برای درمان به قید وثیقه آزاد شده و در بیمارستان فوت کرده است.
میزان در خبری نوشت: به تازگی رسانه های معاند در یک خبرسازی جدید ادعا کرده اند فردی به نام فرزاد خوش برش بعد از دستگیری در زندان ساری فوت کرده است.
این در حالیست که متهم روز ۲۵ آبان ماه درپی بروز علائم بیماری، با دستور پزشک و موافقت مقام قضایی جهت انجام اقدامات درمانی به بیمارستان منتقل شد و در همان روز با تودیع وثیقه و با موافقت قضایی، آزاد می شود.
بنابراین گزارش، نامبرده بعد از انتقال به بیمارستان تحت درمان تخصصی قرار می گیرد، اما متاسفانه علیرغم اقدامات پزشکان و کادر درمان، در تاریخ ۲۷ آبان ماه در بیمارستان فوت می کند.
به اجمال، این در حالیست که متهم روز ۲۵ آبان ماه درپی بروز علایم بیماری، با دستور پزشک و موافقت مقام قضایی جهت انجام اقدامات درمانی به بیمارستان منتقل شد و در همان روز با تودیع وثیقه و با موافقت قضایی، آزاد می شود.

منبع:

1404/09/02 11:42:52 0.0 / 5 178
تگهای خبر: آنلاین تخصص دستگیری زندان

تازه‌ترین مطالب مرتبط

نظرات بینندگان در مورد این مطلب

نظر شما در مورد این مطلب

= ۴ بعلاوه ۳


ivakil آی وکیل