به گزارش آی وکیل به نقل از ایسنا، بهروز عباسی روز گذشته (۷ آذرماه) در جلسه کارگروه
حقوق عامه استان با اشاره به این که در وضعیت فعلی
جامعه و گرفتاری هایی که دشمن برای کشور ایجاد کرده، این مساله نباید ما را از انجام تکالیف و وظایف ذاتی مان باز دارد، اظهار داشت: این جلسه فقط برای حفظ حقوق عامه تشکیل نشده، بلکه در راستای پیش گیری از وقوع بحران آب در استان نیز است.
وی اشاره کرد: باتوجه به کمبود آب موجود در سدها ممکنست مشکلاتی برای مردم بوجود آید لازم است با برنامه ریزی دقیق و علمی نگذاریم حتی یک لیوان آب هم هدر برود.
دادستان مرکز استان ضمن تاکید بر تعیین تکلیف قانونی ۲۵۰۰ چاه بدون مجوز در استان، افزود: باتوجه به بحران آب انتظار می رود موضوع در دستور کار جدی خود قرار بگیرد و هر کجا نیازمند به کمک از دستگاه قضایی باشد ما آماده هستیم کمک نماییم.
عباسی بر افزایش سرعت تکمیل تصفیه خانه روستای تهم تاکید و اشاره کرد: انتظار می رود تصفیه خانه روستای تهم ظرف یک ماه تکمیل شود و محیط زیست ظرف یک ماه مصوبات کارگروه مدیریت پسماند را اجرا و نتیجه را گزارش دهد.