به گزارش آی وکیل به نقل از خبر آنلاین از مرکز رسانه قوه قضاییه، رییس دادگستری شهرستان راور از ورود فوری دستگاه قضایی به حادثه واژگونی اتوبوس حامل کارگران معدن در دوراهی روستای طرز اطلاع داد و اظهار داشت: تمامی ابعاد حادثه، همچون احتمال قصور، کوتاهی یا تخلف، درحال بررسی است.
مسلم کاربخش رییس دادگستری شهرستان راور اظهار داشت: در حادثه واژگونی اتوبوس حامل کارگران معدن در دوراهی روستای طرز یک نفر جان باخته و برخی از سرنشینان مصدوم شدند و دستورات قضایی لازم جهت بررسی دقیق علل و عوامل وقوع حادثه صادر گردیده است.
وی اضافه کرد: قاضی کشیک
دادگاه راور فورا بعد از وقوع حادثه در محل حاضر شد و ضمن بررسی میدانی ابعاد و جوانب مختلف، دستورات لازم را جهت بررسی دقیق موضوع، شناسایی علل و عوامل حادثه و انجام اقدامات قانونی صادر کرد.
وی خاطرنشان کرد: بررسیهای کارشناسی و قضایی درباره ی عوامل و دلیلهای وقوع این حادثه در حال انجام می باشد و تمامی ابعاد موضوع، همچون احتمال وجود قصور، کوتاهی یا
تخلف، با دقت بررسی می شود.
رئیس دادگستری شهرستان راور تاکید کرد: در صورت احراز هرگونه تخلف یا قصور، با متخلفان و مسببان حادثه مطابق
قانون برخورد خواهد شد و نتایج اقدامات و رسیدگی های قضایی بعد از تکمیل بررسی ها به اطلاع عموم خواهد رسید.
کاربخش ضمن اظهار تأسف و همدردی با خانواده فرد فوت شده و آرزوی سلامتی برای مصدومان، بر رسیدگی دقیق و همه جانبه به ابعاد این حادثه و برخورد قانونی با عوامل احتمالی مؤثر در وقوع آن تاکید کرد.
منبع: آی وكیل