به گزارش آی وکیل به نقل از ایسنا، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان مازندران، حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق اکبری امروز، ۴ بهمن در این اجلاسیه به برخی بیانات و اندیشه های قضایی مقام معظم رهبری درمورد حفظ
حقوق عامه، قانونگرایی، فساد ستیزی، امر به معروف و نهی از منکر و استقلال دستگاه قضایی اشاره نمود و اضافه کرد: برگزاری این اجلاسیه، فرصت مغتنمی برای شناسایی، معرفت افزایی و اتخاذ تدابیر و راهکارهای مناسب برای اجرایی شدن منویات مقام معظم رهبری است که باید از این فرصت به بهترین شکل ممکن استفاده گردد.
رئیس کل دادگستری استان مازندران افزود: اندیشه های مقام معظم رهبری باید به صورت درست و هدفمند تبیین و برای رشد بیشتر
جامعه و رضایت مندی مردم عملیاتی شود.
حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق اکبری اضافه کرد: بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری و امام راحل(ره) قانونگرایی در قوه قضاییه از اهم امور است، پر واضح است که تنها وضع و وجود
قانون در اجرای سیاست ها کفایت نمی کند؛ علاوه بر همکاری به جا و بموقع
قوه مقننه، قوه مجریه هم باید با در اختیار گذاشتن بودجه و امکانات مالی به اندازه مکفی و اعطای مجوز برای جذب قاضی و کادر اداری به کمک دستگاه قضایی بیاید؛ خیلی از مشکلات ناشی از کمبود نیرو و عدم رعایت استاندارهای لازم برای رسیدگی به
پرونده هاست.
رئیس کل دادگستری مازندران خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت مردم و گسترش طرق مختلف برای کاستن از اختلافات و دعاوی و بهره گیری از ظرفیت مهم مراکز حل اختلاف استفاده شده و برنامه ریزی و همفکری لازم جهت استفاده از ظرفیت مردمی صورت گیرد.
وی همینطور به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد استقلال قاضی هم اشاره نمود و اظهار داشت: در اصل ۱۵۶ قانون اساسی هم این مهم آمده است، سخت ترین بخش برقراری عدالت، زیربار زر و زور و توقع اغنیا نرفتن و عمل کردن به قانون است، قضاتی که استقلال نداشته باشند قضاوت آنها با سلامت همراه نخواهد بود و باید نسبت به اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری دراین زمینه گفتمان سازی ومعرفت افزایی شود.
منبع: ivakil.ir