تفاهمنامه همکاری بین دادگستری استان تهران و شورای شهر منعقد گردید

تفاهمنامه همکاری بین دادگستری استان تهران و شورای شهر منعقد گردید آی وکیل: تفاهمنامه همکاری با رویکرد کاهش لطمه های اجتماعی و فرهنگی، پیشرفت فرهنگ عمومی، احترام به قانون، رعایت حقوق شهروندی و استفاده از ظرفیتهای طرفین در راستای پیشرفت سطح دانش حقوقی مردم در عرصه شهری بین دادگستری کل استان تهران و شورای شهر تهران منعقد گردید.



به گزارش آی وکیل به نقل از ایسنا، قوه قضاییه اظهار کرد: در اجرای بند پنجم اصل ۱۵۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و در اجرای ماموریت دوم و پنجم سند تحول و تعالی قوه قضاییه و قانون احترام به آزادی های مشروع، حفظ حقوق شهروندی و دستورالعمل اجرائی آن و ماده ۸۰ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران بمنظور بررسی و شناخت کمبودها، نیازها و نارسایی ها و لطمه های اجتماعی و تهیه طرح و پیشنهاد اصلاحی و عملی برای برنامه ریزی و پیش برد سریع برنامه های اجتماعی، فرهنگی و اطلاع رسانی با رویکرد پیشگیرانه و قانون مداری، توجه به حقوق دیگران و حقوق عامه و نظارت و مطالبه گری بوسیله شورای اسلامی شهر تهران و جلب مشارکت های مردمی و کمک به راه اندازی، اداره، نگهداری و بهره برداری از تاسیسات اجتماعی و کمک رسانی به واحدها در مواقع بحرانی و اضطراری و پدافند غیرعامل و همین طور نظارت بر حسن اجرای مصوبات شورا و طرح های مصوب در امور شهرداری و همین طور جریان دعاوی مربوط به شهرداری، تفاهمنامه همکاری دوجانبه بین شورای اسلامی شهر تهران و دادگستری کل استان تهران منعقد گردید.

این یادداشت تفاهم همکاری در حاشیه سومین همایش حقوق شهروندی با حضور علی القاضی رییس کل دادگستری استان تهران و مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران به امضای طرفین رسید.

به سبب این تفاهم نامه پیگیری مستمر منویات مقام معظم رهبری با رویکرد کاهش لطمه های اجتماعی و فرهنگی، پیشرفت فرهنگ عمومی، قانون مداری، احترام به قانون و رعایت حقوق شهروندی، ساماندهی و استفاده از ظرفیتهای طرفین در راستای پیشرفت سطح دانش حقوقی مردم در عرصه شهری، آموزش همگانی در راستای کاهش لطمه های اجتماعی، توسعه فرهنگی و قانون مداری، تشکیل جلسات میز خدمت با رویکرد صیانت از حقوق شهروندی، تهیه و تدوین اطلس لطمه های اجتماعی و فرهنگی تهران با مشارکت طرفین، شناسایی و ارائه پیشنهادات و اصلاح فرایندهای فسادزا برای ممانعت از تشکیل پرونده در مراجع قضایی، همکاری مشترک به جهت شناسایی مناطق حادثه ساز و جرم خیز در شهر تهران بمنظور استفاده از ظرفیتهای مشترک در راستای کاهش لطمه های اجتماعی و فرهنگی با رویکرد کاهش تشکیل پرونده در مراجع قضایی و تضمین حقوق عامه در شهر تهران و همین طور استفاده از ظرفیتهای مشترک به جهت پیشرفت آگاهی عمومی در موضوع حقوق شهروندی مورد تأکید طرفین قرار گرفت.



1404/02/06
10:35:18
0.0 / 5
190
تگهای خبر: پرونده , حقوق , دادگستری , دانش
این مطلب آی وکیل را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
جدیدترین ها



ivakil آی وکیل

سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.
آی وکیل: همراه شما در مسائل حقوقی؛ ما راهنمای شما در مسیر دفاع از خودتان و حقتان هستیم

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

وکیل مدافع

بررسی وکیلها

کانون وکلا

مدافع
کانون وکلا

محکمه

دادگستری