حجت الاسلام علیرضا سلیمی در گفتگو با ایسنا با اشاره به جلسه بامداد امروز هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با شورای نگهبان اظهار نمود: در این نشست ما با نقطه نظرات شورای نگهبان آشنا شدیم بهرحال طبق نص
قانون اساسی مجلس شورای اسلامی بدون شورای نگهبان تکمیل نمی گردد و موضوعیت آن زیر سوال است. همینطور در فرایند قانون گذاری نمی گردد شورای نگهبان را نادیده گرفت.
وی افزود: ارتباط مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان در تقویت حوزه تقنین و صیانت از کیان مجلس اثرگذار است.
سلیمی با اشاره به طرح دیدگاه ها و نقطه نظرات اعضای هیات رییسه اظهار نمود: آقای جنتی فرصتی دادند که اعضای هیات رییسه هم صحبت کنند و تعامل دو سویه و گفت وگوهایی شکل گرفت. ایشان همینطور سفارش هایی را از سر دلسوزی به اعضای هیات رییسه مجلس شورای اسلامی داشتند که ما حتما آنها را مدنظر قرار
خواهیم داد.
او در آخر خاطرنشان کرد: آیت الله جنتی حقیقتا دلسوز انقلابی هستند و روحیه مجاهدت در ایشان موج می زند و سفارش های عمیق، دقیق و دلسوزانه ایشان برای ما راهگشا خواهد بود.