با حكم ریاست قوه قضاییه

مصدق با حفظ سمت سرپرست معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه شد

بر مبنای اعلام روابط عمومی معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه حجت الاسلام و المسلمین مصدق، رئیس دیوان عدالت اداری، طی حکمی از جانب ریاست محترم قوه قضاییه با حفظ سمت بعنوان سرپرست معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه انتخاب شد.

مصدق با حفظ سمت سرپرست معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه شد

به گزارش آی وکیل به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه، در جلسه بامداد امروز (یکشنبه ۲ خرداد) که به ریاست حجت الاسلام و المسلمین محمد مصدق و با حضور مدیران و مستشاران قضایی معاونت در محل سالن جلسات شهید سردار سلیمانی معاونت حقوقی و امور مجلس برگزار شد، سرپرست معاونت ضمن تشریح ابعاد و برنامه های پیش رو تاکید کرد: برنامه ها، اهداف و اقدامات این معاونت بر سند تحول قضایی بنیان نهاده شده است و در سال ۱۴۰۰، بسیج نیروها و امکانات معاونت در جهت تحقق اهداف و برنامه های متعالی این سند صورت می گیرد.

وی با اشاره به اینکه امروز نقطه آغاز دیگری بر تبلور اهتمام و حرکت جهادی در تحقق اهداف متعالی سند تحول قضایی در این معاونت است تاکید کرد: برنامه محوری، تحول گرایی و تسریع در انجام تکالیف و در عین حال پرهیز از شتاب زدگی، شعارهای اصلی این معاونت در این مقطع است.

مصدق ضمن اشاره به این که تخصص محوری و تعامل با مجامع علمی و دانشگاهی کشور همچنان از محورهای انجام امور معاونت حقوقی و امور مجلس است تصریح کرد: بهره مندی از تجارب علمی و دانش متخصصان و اندیشمندان حقوقی و فقهی کشور نتایج عملکرد ما را بر پایه های استاندارد علمی و کاربردی مبتنی می سازد و بنابراین ادامه روند تعامل با اندیشمندان، حقوقدانان و وکلای مجرب و اساتید دانشگاه از برنامه های جدی این معاونت است.

مصدق در انتها این نشست با تاکید بر این که ادارات و مجموعه های تابع این معاونت بنا به تکالیف مربوط حداکثر توان و نیروی خویش را مصروف تحقق اهداف و برنامه های سند تحول قضایی کنند به عرضه دستورات لازم در این خصوص پرداخت.





منبع:

1400/03/02 21:54:06 0.0 / 5 598
تگهای خبر: استاندارد تخصص حقوق دانش

تازه‌ترین مطالب مرتبط

نظرات بینندگان در مورد این مطلب

نظر شما در مورد این مطلب

= ۱ بعلاوه ۵


ivakil آی وکیل